Hitne intervencije na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži podrazumevaju i zamenu cevi u slučajevima prskanja ili lošeg stanja.

Smeđa ili obojena voda, česta curenja ili kapanja u zidovima, kroz plafone ili skupljanje vode u podrumskim prostorijama, znaci su lošeg stanja cevi za vodu ili kanalizaciju. Ponekad je curenje iz naprslih cevi veoma malo, ali lako može postati prava noćna mora. Veće prskanje cevi obično dovodi do poplava.

Profesionalni, licencirani i majstori sa višedecenijskim iskustvom će za Vas uraditi posao u najkraćem roku, po POVOLJNOJ ceni. Pored sanacije vodovodnih instalacija, vršimo i poslove odgušenja kanalizacije, veliki broj električarskih usluga, i ostale usluge koje podrazumevaju hitnu intervenciju.

Zamena vodovodnih cevi beograd – Hitne Intervencije

Curenje može prouzrokovati oštećenje vašeg doma i zbog toga je popravka curenja cevi, odnosno zamena cevi kritična. Neka od najčešćih curenja mogu se pojaviti oko kade i tuševa, odvoda, sudopera, mašina za pranje veša, mašina za pranje posuđa i toaleta. Neka curenja su očigledna, ali nažalost, mnoga se godinama ne otkrivaju, jer nisu vidljiva.

Kada otkrijete curenje vode u vašem domu zbog naprsle cevi, važno je zameniti cev što pre. Najbolji postupak je pozvati profesionalnog vodoinstalatera za hitne intervencije, koji će sanirati problem na kvalitetan način, zamenom cevi ili učvršćivanjem spojeva i zamenom ventila, što zavisi od samog problema.

Neki od pokazatelja da je neophodna intervencija i zamena cevi su:

  • Korozija cevi, koja može biti rezultat hemijske reakcije, kvaliteta vode ili starosti. Korozija može da utiče na sve aspekte bilo kog uređaja i korodirane cevi treba odmah zameniti. Rđa je najčešći oblik korozije i obično se nalazi u starijim pocinkovanim čeličnim cevima. Novije PVC ili bakarne cevi nisu osetljive na rđu, ali mnogi različiti delovi vodovodnih instalacija u vašem domu jesu.
  • Naprsnuća cevi su u savremenom vodovodu retke, ali ipak moguće. Naprsnuća na cevima se mogu pojaviti u većini bilo kakvih instalacija za vodovod i treba zameniti svaku cev koja ima i najmanju naprslinu.

Pored zamene vodovodnih i kanalizacionih cevi i drugih elemenata mreže, osposobljeni smo i za kvalitetnu i profesionalnu ugradnju kompletnih vodovodnih i kanalizacionih mreža za fizička i pravna lica.

Obezbeđujemo i snimanje stare kanalizacije radi uočavanja problema i prevencije većih kvarova, kao i snimanje novougrađenih kanalizacionih cevi radi provere kvaliteta ugradnje.

Zamena cevi u kupatilu – Vodoinstalater Beograd

Zamena cevi u kupatilu spada u hitne intervencije za koje smo dostupni 24h dnevno,  365 dana u godini.

Cevi znaju, poput ventila, da budu tempirane bombe, ukoliko su stare, dotrajale, natrule, ili ako u njima postoji čep. Sve ovo znači da vam preti realna opasnost od izlivanja vode i od poplave. Poplava, sa druge strane, znači da ćete imati veliku materijalnu štetu, jer voda uništava sve pred sobom. Naime, usled izlivanja vode stradaju parketi, laminati, zidovi, plafoni, nameštaj… Cevi se snimaju kamerom, i tako može da se jasno vidi njihova unutrašnjost, da li postoje i najsitnija oštećenja, naprsline i pukotine, te da li je  potrebno da se saniraju ili će biti neophodna zamena jednog dela ili cele cevi.

Pored zamene cevi u kupatilu vršimo i ugradnju novih vodovodnih cevi u svim objektimastanukućiposlovnim prostorima… Nakon obavljenog posla, cena ostaje ista kao što je dogovorena. U tome je naša velika prednost u odnosu na druge vodoinstalatere u ovoj oblasti posla. Naši vodoinstalateri klijentima uvek ukazuju na obim oštećenja i vremenski okvir do kog će svi radovi biti završeni.

Zamenu cevi u kupatilu vršimo u sledećim delovima Beograda: