Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Bg

Imate problem sa ventilom vodu? Da li ste uspeli da zatvorite ventil i zaustavite curenje vode? To ne bi trebalo da bude previše teško, ali šta ako ventil ne zaustavlja vodu. Dobro je poznata uloga ventila u svakom prostoru koja se ogleda u njegovoj zaštitnoj funkciji i sigurnosti koju obezbeđuje. Ukoliko ste uvideli da neki od vaših ventila nije funkcionalan pozovite nas i sprečite izlivanje vode i mogućnost nastanka veće štete.

Profesionalni, licencirani i majstori sa višedecenijskim iskustvom će za Vas uraditi posao u najkraćem roku, po POVOLJNOJ ceni. Kontaktirajte nas i stižemo u vrlo kratkom vremenskom roku do vas!!!

Može se desiti da je gumica ventila oštećena, što i nije neki veliki problem, ali šta ako je sam ventil pokvaren. U ovom slučaju je neophodna zamena ventila za vodu. Zamenu ventila za vodu možda možete uraditi i sami ukoliko imate odgovarajući alat i znanje, ali u slučajevima gde nedostaje jedno od ova dva, najbolje je pozvati vodoinstalatera čija je stručna pomoć nezamenljiva.

Naši vodinstalateri vrše zamenu svih vrsta ventila. Popravićemo ili zameniti ventil bez zatvaranja vode u šahti ili vertikali. Savet našeg vodinstalatera je da uvek odobarete kvalitetne ventile koji garantuju pouzdanost.

Postoji veliki broj ventila koji se razlikuju po tipu i nameni, ali svi imaju istu zaštitnu ulogu. Zato je od izuzetne važnosti da ventili budi funkcionalni. U suprotnom, može doći do kvarova i havarija.

Vodoinstalaterski servis BG radi sledeće zamene ventila:

  • zamenu ventila;
  • zamenu glavnog ventila u kupatilu;
  • zamenu sigurnosnog ventila na bojleru;
  • zamenu EK ventila;
  • zamenu ventila za vodu u zidu;
  • zamena ventila za veš mašinu;
  • zamena virble ventila.

Naši vodoinstalateri popraviće ili zameniti ventil u vašem domaćinstvu brzo i efikasno i što je najbitnije bez narušavanja izgleda prostorije u kojoj se izvode radovi. Imajte na umu da je u pitanju bezbednost vašeg domaćinstva u pitanju, kao i bezbednost vaših članova porodice, i zato ovu vrstu intervencije poverite stručnim licima.

Da li sami možete da zamenite ventil?

Ne postoji univerzalni odgovor na ovo pitanje, neko je stručan, neko manje stručan, a neko misli da je stručan. Ako pitate naše iskusne majstore, zamena ventila za vodu je rutinski posao koji se brzo završava, međtuim, ukoliko zamenu ventila poverite nestručnom licu, posledica mogu biti nesagledive i trošak mnogo veći nego da ste odmah pozvali naše iskusne vodoinstalatere.

Zamena ventila za vodu – Hitna Intervencija

Ukoliko ventil curi, ne oklevajte, već nas odmah pozovite. Ovaj kvar spada u hitnu intervenciju, ukoliko želite da izbegnete plavljenje stana. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona, a naši iskusni vodoinstalateri biće na vašoj adresi u roku od 30 minuta od poziva.