Vodointalaterski servis BG može ponuditi širok spektar profesionalnih usluga vodoinstalatera fizičkim i pravnim licima na teritoriji svih Beogradskih naselja. Od odgušenja kanalizacije, snimanja kanalizacije, otkrivanja curenja vode i popravke, izmeštanja cevi i sanitarija, pa do zamene dela ili cele vodovodne instalacije.

Naša terenska ekipa je opremljena savremenom opremom za snimanje i dijagnostiku svih nastalih problema unutar sistema kanalizacione mreže i cevi odvoda.

Profesionalni, licencirani i majstori sa višedecenijskim iskustvom će za Vas uraditi posao u najkraćem roku, po POVOLJNOJ ceni. Kontaktirajte nas i stižemo u vrlo kratkom vremenskom roku do vas!!!

Snimanje kanalizacije, bilo fekalne, kišne ili tehničke predstavlja snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi specijalnim kamerama.

Snimanje kanalizacije se uglavnom radi iz dva razloga:

  • Snimanje kanalizacije u cilju prevencije kvarova i zagušenja
  • Snimanje kanalizacije u cilju otkrivanja uzroka problema curenja ili zagušenja kanalizacionih cevi

Snimanje kanalizacije u cilju prevencije predstavlja ispitivanje uglavnom novopostavljenih kanalizacionih cevi radi utvrđivanja da li je možda došlo do nekog nenamernog oštećenja ili deformiteta na kanalizacionim cevima prilikom postavljanja. Takođe se snimanje kanalizacije radi i da bi se osiguralo da u cevima nema ostataka od materijala ili nekih drugih prepreka za normalno funkcionisanje.

Preventivno snimanje kanalizacije se radi i zbog utvrđivanja strukturne stabilnosti i upotrebljivosti, kao i zbog provere i utvrđivanja nagiba kanalizacionih cevi prema gravitacionim odvodima. Snimanjem kanalizacije se može tačno utvrditi da li su kanalizacione cevi postavljene prema projektu i prema standardima gradnje.

Za snimanje kanalizacije se koriste samohodne kamere koje mogu ispitivati kanalizacione cevi od Ø50 do Ø1000 raznih namena (kišna, fekalna, tehnička), uz mogućnost usmeravanja sočiva kamere na sve strane. Nakon snimanja kanalizacije naručiocu se dostavlja CD sa snimkom, izveštaj sa kodovima, grafikonima, komentarima i zapažanjima inspekcije.

Snimanjem kanalizacionih cevi se lako otkriva uzrok problema koji dovodi do neželjenog funkcionisanja cevovoda koji se naknadnom intervencijom vodoinstallatera može vratiti u režim ispravnog funkcionisanja.

Snimanje kanalizacije kamerom

Često je jeftinije rešenje prvo izvršiti dijagnostiku kako serviseri ne bi uzaludno pokušavali rešiti problem ne odgovarajućom  opremom. Za utvrđivanje zagušenja, začepljenja, sporog oticanja, oštećenja unutrašnjosti cevi, nalegnuća, nagnječenja i sličnih problema idealno rešenje je snimanje specijalnom kamerom koja u realnom vremenu prikazuje unutrašnjost instalacije i direktno pomaže u rešavanju problema.

Pozovite našu terensku ekipu za HITNE INTERVENCIJE  i naša stručna ekipa vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije će u najkraćem roku doći na Vašu adresu.

Nakon snimanja precizno se vrši odabir najoptimalnijeg rešenja koje će uz minimalan napor i minimalnu mogućnost oštećenja instalacija rešiti sve nastalle probleme.

Zagušenja su sve češća, kako zbog starosti cevi i kvaliteta, tako i zbog našeg nemara pa snimanje cevi kamerom postaje iz godine u godinu sve traženija vodoinstalaterska usluga. Zagušenje kanalizacije može stvorite mnogo problema.

Uz snimanje cevi kamerom i lokalizacije zagušenja, takođe vršimo i kompletno otpušavanje kanalizacijeotpušavanje kanalizacije voma vozilomotpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode kao i mašinsko odgušenje kanalizacije. Pored pronalaska zagušenja, imamo sve neophodne sajlemašine, vozila i cisterne neophodne za odgušenje kanalizacije.

Odgušenje pomoću sajli Beograd

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.