Ručno odgušenja kanalizacije se najčešće primenjuje kod plićih zagušenje, poput zagušenja sudopera ili lavaboa. Ukoliko se čep nalazi na dubini manjoj od 3 metra, preporučuje se ručno odgušenje, koje je cenovno najpovoljnije i dovoljno da efikasno otkloni nastali problem.

Za sve informacije koje se tiču odgušenja kanalizacije, kontaktirajte nas putem telefona ili mejlom i naš tim vodoinstalatera, koji poseduje dugogodišnjem iskustvo i upoznat je sa svim problemima do kojih može doći pri zagušenju, će doći u najkraćem roku da reši problem zagušenja. Vodoinstalater BG vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h za sve vrste odgušenja kanalizacije.

Za odgušenje wc šolje, sudopere, lavaboa, slivnika ručnim putem nudimo POVOLJNE cene vodoinstalaterske usluge, a uz svaku realizovanu uslugu dobijate račun i garanciju.

Ručno otpušavanje kanalizacije Beograd

Za ručno odgušenje koristimo kvalitetne čelične sajle svih debljina i različitih dužina kao i profesionalne sisasljke renomiranih proizvodjača. Svako zagušenje manjeg ili većeg obima predstavalja problem i remeti obavaljanje svakodnevnice. Bez obzira kakvog je inteziteta začepljenje, svima je važno da se ono reši u što kraćem vremenskom roku. Ručno odgušenje kanalizacije primeljujemo kada je mali inetzitet zagušenja u odvodu sanitarija i radi se gumenom sisaljkom ili čeličnom sajlom. Pored ručnog otpušavanja kanalizacije, uslugu koju najčešće pružamo jeste mašinsko odgušenje kanalizacije sajlama uz obavezno snimanje cevi, na osnovu čega se možete i sami uveriti da je vaša sudopera ili druga kanalizaciona cev u potpunosti opet prohodna.

Ako je zagušenje nastalo bliže odvodu majstor će za otpušavanje koristiti sajlu ili vakum gumu to jest sisaljku. Ručno otpušavanje kanalizacije vremenski ne traje dugo a odvodi vode nakon završenog odgušenja ostaju dugo čisti i prohodni. Ukoliko primetite da voda iz sanitarija sporije otiče u odvod nego uobičajeno odmah pozovite vodoinstalatera. Svako odlaganje odgušenja može na kraju dovesti do totalne blokade odvoda. Kada se nadjete u situaciji da imate problem sa normalnim funkcionisanjem kanalizacije ili odvoda možete nas pozvati.

Ručno otpušavanje kanalizacije i sanitarija naš tim vodoinstalatera radi za vas u sledećim delovima Beograda: