Odgušenje sudopere je, kao i odgušenje ostalih odvodnih kanalizacionih cevi u kuhinji je takođe veoma često pružana vodoinstalaterska usluga. Sudopere i odvodi sudo mašina su često izvor masnoća i ostataka hrane koja se taloži u cevima kanalizacije koje vode do glavne linije. Da bi sprečili do zagušenja sudopere dođe, odnosno da bi sprečili izlivanje sudopere, potrebno je da vodite računa o higijeni odvodnih cevi.

Naš vodoinstalaterski servis, uz pomoć adekvatne opreme i alata, nudi uslugu odgušenja sudopere po POVOLJNIM cenama, 24h dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko vam se zapuši sudopera, pozovite nas odmah! Za realizovanu uslugu dobijate račun i garanciju.

Bez obzira koja usluga vam je potrebna naš tim Vodoinstalatera Vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Pozovite nas ili popunite on line formular i zakažite intervenciju. Naš vodoinstalater ne samo da će dovesti vašu sudoperu u funkcionalno stanje, već će i temeljno očistiti masnoću i prljavštinu sa zidova cevi i trajno ukloniti uzrok zagušenja.

Otpusavanje sudopere – Odgušenje kanalizacije u kuhinji

Zagušenje sudopere se može primetiti kroz različite simptome koje ne bi trebalo zanemarivati, već treba učiniti sve na otklanjanju uzroka zagušenja na vreme, kako se ne bi došlo u situaciju potpunog zapušenja odvoda sudopere.

Najčešće se otpušavanje sudopere vrši uz korišćenje sajle, koja može biti ručna ili električna, ali naša stručna ekipa izabraće rešenje koje najviše odgovara u konkrentnom slučaju.

Zagušenje odvoda sudopere ili sudo-mašine može dovesti i do zagušenja vertikale što može prouzrokovati izlivanje otpadnih voda u stanu ili kod komšija. Izlivanje otpadnih voda iz vertikale sudopere može naprviti veliku štetu, kako u kuhinji tako i u drugim delovima stana.

Pored usluge odgušenje sudopere pružamo uslugu odgušenja WC šolje, kade, tuš kabine, sudopere, slivnika, lavaboa, a pružamo i sve druge vodoisntalaterske usluge kao što su su:

  • popravka bojlera;
  • zamena i ugradnja ventila;
  • zamena vodovodne instalacije;
  • zamena odvodne instalacije;
  • zamena glavnih vertikalnih i horizontalnih cevi (do vodomera i šahta);
  • ugradnja sanitarija (tuš kabina, kada, WC šolja, lavaboa, bidea, sudopera i svih ostalih sanitarnih uređaja);
  • snimanje kanalizacionih cevi kamerom i detekcija problema zagušenja ili curenja;
  • ispitivanje vodovodne instalacije i detekcija uzroka curenja vode.

Naši vodoinstalateri imaju višegodišnje iskustvo i najmoderniju opremu za rad, a vodoinstalaterske usluge pružamo fizičkim i pravnim licima na teritoriji Grada Beograda i okolini, tako da u slučaju da vam se dogodi zagušenje sudopere, pozovite nas i vrlo brzo ćemo rešiti vaš problem.

Odgušenje sudopere naš tim vodoinstalatera radi za vas u sledećim delovima Beograda: