Zagušenje vertikale se najčešće dešava zbog nesavesnog bacanja pelena, vlažnih maramica, higijenskih uložaka, a ponekad i nekih drugih predmeta. Kako bi se sprečio ovaj problem, potrebno je savesno korišćenje toaleta, i propisno odlaganje ostalog otpada. Ipak, kada zbog nepažnje dođe do problema, tu smo da pomognemo stanarima zgrade i cevima ponovo vratimo funkcionalnost.

Naš vodoinstalaterski servis, uz pomoć adekvatne opreme i alata, nudi uslugu odgušenja vertikale po POVOLJNIM cenama, 24h dnevno, 365 dana u godini. Naše ekipe dolaze na Vašu kućnu adresu u najbržem roku nakon Vašeg poziva, i to važi za sve beogradske opštine. Za realizovanu uslugu dobijate račun i garanciju.

Odgušenje vertikale u zgradi

Ukoliko živite u zgradi i sa vremena na vreme osećate u stanu neprijatne mirise ili voda sporo otiče u odvod nagoveštaj je da će doći do zagušenja. Vremenom se u cevima odvoda skupljaju razne masnoće, talog od kafe, sitni ostaci hrane koji dovode do blokade odvoda. Isto tako ne mora kod vas biti začepljenje da bi došlo do blokade vertikale u zgradi.

Kako bi ste rešili ovu neprijatnost na brz i efikasan način možete nas pozvati. Do sad smo puno puta uradili otpušavanje kuhinjske vertikale u zgradi tako znamo kao da rešimo problem. Odgušenje radimo čeličnim sajlama ručno ili ako je potrebno mašinskim putem. U slučaju zagušenja velikog inteziteta posao obavljamo sa specijalnim vozilima Woma za kanalizaciju.

Odgušenje vertikale Hitne Intervencije

Odgušenje vertikale je intervencija koja se najčeše odnosi na odgušenja kako fekalne, tako i kuhinjske vertikale. Odgušenje vetrikale i otpušavanje cevi radimo za sva pravna i fizička lica. Nudimo povoljne cene za odgušenje vertikale za stambene i poslovne objekte. Za sve redovne vodoinstalaterske usluge i popravku kvarova dolazimo isti dan.

Odgušenje cevi u kuhinji

Odgušenje kuhinjske vertikale je intervencija koja se odnosi na odgušenja odvodnih cevi koje su povezane sa sudoperom. Ponekad će biti dovoljni hemijski proizvodi za čišćenje cevi, dok će u složenim situacijama biti sprovedena metoda odgušenja sajlom, ili pak mašinsko čišćenje cevi. Pri veoma komplikovanim zagušenjima, biće potrebno i snimanje cevi uz pomoć specijalnih kamera. O tome će najbolje odlučiti ekipa koja dođe na Vašu adresu. Naš tim vodoinstalatera ima višegodišnje iskustvo iza sebe, kao i najmoderniju opremu, i znaće da reaguje na što efikasniji način.

Našu ekipu čine iskusni i profesionalni vodoinstalateri, koji će u najkraćem roku doći na Vašu adresu, i kuhinjsku vertikalu vratiti u funkcionalno stanje. Imajući u vidu da je zagušenje vertikale najčešće problem koji se odnosi na ceo stambeni ili poslovni objekat, potrebno je reagovati odmah, pre nego što dođe do daljih većih komplikacija i višeg stepena zagušenja.

Otpušavanje vertikale kanalizacije u kupatilu

Kada se radi o zagušenju vertikale, bilo da se radi o vertikali u kupatilu, taj problem pogađa sve koji tu vertikalu kanalizacije koriste. U tehničkom pogledu, najugroženiji su oni koji se po vertikali nalaze iznad blokade koja se u cevi stvara. Pravovremenim odgušenjem vertikale se mogu izbeći svi problemi koji mogu nastati, kao što su izlivanje otpadnih voda iz sudopere, izlivanje knalizacije iz WC šolje i sl.

Za sve informacije o potencijalnoj saradnji i cenama naših usluga, molimo Vas, obratite nam se preko kontakta na našem sajtu, ili nas pozovite.