Odgušenje slivnika je jedna od čestih usluga koje pružamo svakodnevno u stambenim i poslovnim objektima. Da bi ste sprečili nastanak začepljenja slivnika najbolje je postaviti mrežicu na odvod. Time se sprečava odlazak sitnih predmeta i dlaka u sam odvod. Ponekad je dobro i da sami očistite slivnik, naravno, ako je on pristupačan.

Odgušenje slivnika, odgušenje kanalizacije, sudopere, wc šolje, lavaboa su neke od vodoinstalaterskih usluga koje pružamo svakoga dana u toku cele godine.

Naš vodoinstalaterski servis, uz pomoć adekvatne opreme i alata, nudi uslugu odgušenja slivnika po veoma POVOLJNIM cenama, 24h dnevno, 365 dana u godini. Naše ekipe dolaze na Vašu kućnu adresu u najbržem roku nakon Vašeg poziva, i to važi za sve beogradske opštine. Za realizovanu uslugu dobijate račun i garanciju.

Otčepljenje slivnika kade se brzo rešava, međutim, ima modela kada gde je on nepristupačan, pa je potrebno malo više vremena i znanja kako bi se uradilo njegovo čišćenje.

Znamo da je prilikom odgušenja odvoda cena bitan faktor za izbor majstora, te je i glavna odlika našeg servisa pristupačna cena. Pored prilagođene cene, dajemo i garanciju na sve intervencije. Prostor gde radimo nakon završenog posla ostavljamo urednim i čistim.

Odgušenje slivnika – Hitne Intervencije

Jedna od najčešćih naših intervencija se odnosi na problem  zagušenja. Odgušenje slivnika spada u  hitne intervencije  zbog sporog oticanja vode i mogućeg prelivanja vode, a da bismo sprečili veće havarije, na Vašu adresu  dolazimo u kratkom roku  i započinjemo odgušenje slivnika.

Kada nastane ova prepreka onda je uobičajeno da je  oticanje vode itekako umanjeno, da se šire  neprijatni mirisi  i da je nemoguće funkcionisati normalno u takvom prostoru.

Odgušenje slivnika Beograd

Kako je položaj slivnika u podu, u njegov odvod lako dospeju razne stvari koje zanju da naprave zagušenje. Kako je slivnik najniža tačka odvoda vode u kupatilu treba posebno voditi računa o njemu. Kada nastane blokada problem rešavamo sajlama na elektro pogon. Kod manjeg inteziteta zagušenja blokada se razbija pomoću ručne sajle za otpušavanje.

Kako uraditi otpušavanje slivnika

Kada zapuši slivnik problem ne rešavajte sami. Ukoliko žica za otpušavanje nije adekvatna može doći do oštećenja cevi i time se stvara veći problem. Oštećenjem cevi odvoda stvarate sebi dosta veće troškove intervencije. Voda koja se pokazuje na slivniku ne mora odmah da znači da je slivnik zapušio. Neprijatan miris iz slivnika je znak da postoji mogućnost začepljenja. Rešavnje problem se mora izvesti sa odgovarajućim alatom i adekvatnom opremom. Odgušenje slivnika zahteva hitne intervencije kako bi se sprečilo veće izlivanje vode po prostoru.

Osim čišćenja unutrašnjeg i spoljašnjeg slivnika možemo pružiti uslugu odgušenja wc šolje, vertikale, sudopere, kanlizacije i bilo kog drugog odvoda. Ako imate potrebu za dobrim majstorom pozovite nas već danas.