Odgušenje kanalizacione horizontale ume da bude jako zahtevan posao. Kada se radi o horizontalama obično se misli na sve kanalizacione cevi koje prolaze ispod poda ili plafona u vašem kupatilu. Isto tako se horizontale nalaze i u podrumskim prostorijama zgrade ili kuće, a nekada su ukopane u podu ili ispod samog plafona neke podrumske prostorije. Uglavnom su to glavne odvodne kanalizacione cevi koje odvode otpadne vode (fekalije) koje se slivaju iz vertikala dalje u glavnu kanalizaciju do ulice.

Kada dođe do ovakvog problema, to znači da vam je potrebna isključivo ruka dobrog i profesionalnog vodoinstalatera koji se dobro razume u samu problematiku kao i profesionalne mašine i woma vozila za odgušenje horizontale pod pritiskom. Ukoliko nemate takvog, svaki vid nevešte intervencije neće otkloniti problem ili će pak delimično rešiti zagušenje. To svakako nije rešenje za vas.

Naš vodoinstalaterski servis, uz pomoć adekvatne opreme i alata, nudi uslugu odgušenja horizontale po POVOLJNIM cenama, 24h dnevno, 365 dana u godini. Naše ekipe dolaze na Vašu kućnu adresu u najbržem roku nakon Vašeg poziva, i to važi za sve beogradske opštine. Za realizovanu uslugu dobijate račun i garanciju.

Odgušenje horizontale Beograd

Kada dođe do zagušenja horizontale vrlo je verovatno da će doći do izlivanja vode i poplave u vašem stanu ili kući koje dovode do hitne intervencije i obaveznog dolaska vodoinstalatera radi odgušenja kanalizacione horizontale.
Kada se nađete u sred ovakvog problema, stvar je hitna i potrebno je da to neko reši ko zaista ima iskustva. Samim tim ako ste još uvek u nedostatku profesionalnih majstora koji bi vam rešili problem zagušenja horizontale u vašem stambenom ili poslovnom objektu, onda smo vam mi na usluzi. U cilju da odgušenje horizontale uradimo što brže i bolje, posedujemo modernu i vrlo kvalitetnu opremu, jer bez takvih mašina nije moguće obaviti teže poslove odnosno rešiti složena zagušenja.
Sve što se slije iz kanalizacije okolnih kupatila i svih vertikala završi u horizontali tako da se protočnost kanalizacije koja se nalazi u horizontali vremenom smanjuje dok ne dođe do zagušenja. Ako vam se desi ovakvo zagušenje kontaktirajte nas i naš dežurni vodoinstalater će vas posavetovati i zakazati intervenciju ili hitnu intervenciju radi odgušenja kanalizacione horizontale.