U nizu problema koji mogu da se dese u nekom stambenom ili poslovnom objektu, zagušenje kanalizacije spada u red najtežih. Mašinsko odgušenje se radi pomoću mašine koja pod pritiskom uz pomoć sajli probija zagušenje i ispira odvodnu cev. Ovakva metoda najčešće se primenjuje prilikom zagušenja vertikala u zgradama.

Ukoliko vam je potrebno mašinsko odgušenje, naš vodoinstalater na vašu adresu stiže u vrlo kratkom vremenskom periodu nakon poziva. Za sve informacije koje se tiču odgušenja kanalizacije, kontaktirajte nas putem telefona ili mejlom i naš tim vodoinstalatera, koji poseduje dugogodišnjem iskustvo i upoznat je sa svim problemima do kojih može doći pri zagušenju, će doći u najkraćem roku da reši problem zagušenja.

Mašinsko čišćenje kanalizacije spada u hitne intervencije, te stoga zahteva brzo i efikasno delovanje.  Bilo da se radi o izlivanju vode iz lavaboa, kade, wc šolje, ili je primećeno zagušenje samih kanalizacionih cevi – tu smo da rešimo problem u što kraćem roku. Naše usluge su dostupne na teritoriji celog Beograda, 24h, 365 dana u godini.

Za realizovanu uslugu dobijate račun i garanciju. 

Mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd

Mašinsko odgušenje kanalizacije je metod koji je 100% uspešan pri svakom odgušenju, bilo da je u pitanju zagušenje većeg ili manjeg intenziteta. Mašina koja stvara vibracije u kombinaciji sa oštrim vrhom i pritiskom vode koji deluju na začepljen deo uvek daje dobitnu kombinaciju. Oštar vrh pod pritiskom buši rupu kroz čep, a pritisak vode odstranjuje višak tog čepa, ili taloga. Ukoliko je do zagušenja kanalizacije došlo na nekom nepristupačnom mestu, ili pak ne znamo gde se tačno nalazi čep, naš tim vodoinstalatera će pristupiti snimanju cevi i na taj način locirati zagušenje.

U slučaju kada dođe do zagušenja većeg intenziteta, ili do zagušenja koje je na nezgodnom i nepristupačnom mestu, mašinsko odgušenje kanalizacije je zaista najbolje, a ponekad i jedino efikasno rešenje. Pritisak koji se stvara na čep je, zahvaljujući vibracijama, toliko snažan da može brzo odstraniti zagušenje, i time sprečiti dalje komplikacije. Upravo zbog toga je metoda mašinskog odgušivanja cevi jedna od najkorišćenijih, i kao takva se pokazala kao vrlo efikasna.

Ukoliko ste primetili da voda iz toaleta ili kupatila ne otiče brzinom kao i inače, ili sumnjate na zagušenje kanalizacionih cevi, pozovite nas odmah i mi ćemo Vam pomoći u rešavanju problema.  Naravno, u nekim slučajevima, pomoći će i samo upotreba hemijskih proizvoda, sode bikarbone, i tome slično, dok će u drugim biti potrebna intervencija.

Na Vama je da nas kontaktirate čim primetite problem, kako bi se što pre sprečile dalje komplikacije, a na nama da Vam taj problem što brže i bolje rešimo.

Mašinsko odgušenje kanalizacije i sanitarija naš tim vodoinstalatera radi za vas u sledećim delovima Beograda: