Vodoinstalater SLAVIJA – vodoinstalater u Vašem komšiluku!

Živite na SLAVIJI i imate problem sa curenjem vode, zapušenom sudoperom, wc šoljom, bojlerom ili bilo koji drugi kvar i potreban vam je vodoinstalater. Ujedno želite da to bude jeftino, brzo i iskusno. Budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona i uverite se u kvalitet koji pružamo i zašto na naše usluge praktično ne postoje reklamacije, jer mi smo tu da rešimo sve vaše probleme.

Vodoinstalater SLAVIJA dostupan je za vas 24 sata dnevno tokom cele godine sa ciljem da vam obezbedi najbržu i najefikasniju uslugu za kvarove koji nastanu u kupatilu ili kuhinji.

Vodoinstalater SLAVIJA je servis sa tradicijom koji posluje na teritoriji SLAVIJE i šire okoline već više od deset godina. Na vašu adresu stižemo za vrlo kratko vreme nakon poziva, uzimajući u obzir da u našem timu imamo veliki broj vodoinstalatera koju su tu za vas u bilo koje doba dana ili noći.

Raspolažemo modernim alatima poslednje generacije koji nam omogućavaju da svaki posao obavimo adekvatno. Na primer mašine za odgušenje kanalizacije su nam uvek najopremljenije dodatnim delovima koji nam pomažu da odgušenje vršimo lakše i bolje.

Vodoinstalater SLAVIJA raspolaže i posebnim VOMA vozilima za odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom. Ova vozila su najnapredniji sistem za odgušenje koje danas postoji. Njima raspolažu samo pojedini servisi u Beogradu, a daleko ređe ih možete naći van Beograda.

Pouzdana usluga je ona kojom je klijent zadovoljan, ali ne samo dok majstori pređu prag. U našem poslu ima svakojakih ljudi koji sebe zovu majstorima i vodoinstalaterima, a da to nisu. Kod takvih priučenih majstora dolazi do redovnih reklamacija koje nam govore da se ne radi o kvalitetu usluge i poverenju.

Sve usluge obavljaju pouzdani ljudi, stručni vodoinstalateri velikog poznavanja zanata. U to su se uverili svi naši dosadašnji klijenti.

ZAŠTO ANGAŽOVATI NAS?

  • dobijate brzu i pouzdanu uslugu
  • prilagođavamo se vašim potrebama: Vi postavljate nivo hitnosti i dostupnost
  • na sve intervencije naših vodoinstalatera imate garanciju
  • za sve usluge dobijate račun
  • na vašu adresu stižemo u vrlo kratkom roku od poziva
  • uvek možete i da odaberete termin u kojem biste voleli da dodjemo
  • naši profesionalci imaju potrebno znanje za efikasno rešavanje bilo kog vašeg vodovodnog problema

OD USLUGA IZDVAJAMO:

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – VODOINSTALATER SLAVIJA

Vodoinstalater SLAVIJA odgušenje kanalizacije vrši sedam dana u nedelji,365 dana u godini. Poslujemo kako sa fizičkim, tako I sa pravnim licima. Odgušenje kanalizacije obuhvata odgušenje kanalizacije sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije kao i odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Vršimo otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, odgušenje odvoda, slivnika…

ZAMENA VENTILA  –  VODOINSTALATER SLAVIJA

Vodoinstalater SLAVIJA vrši zamenu ventila za vodu svih profila i dimenzija. Zamena ventila za vodu podrazumeva zamenu glavnog ventila u kupatilu, zamena ventila za vodu u zidu bez lupanja pločica, zamena EK ventila, zamena ventila za veš mašinu, zamena sigurnosnog ventila na bojleru… U slučaju kvara na ventilu dostupni smo 24h.

SERVIS I POPRAVKA BOJLERA – VODOINSTALATER SLAVIJA

Servis Vodoinstalater SLAVIJA radi montažu i popravku bojlera sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Pozovite nas odmah i uverite se u brzinu i kvalitet pružene usluge od strane našeg tima vodoinstalatera, koju vam može potvrditi i veliki broj naših dosadašnjih klijenata (fizičkih i pravnih lica). Takođe, naš rad odlikuje i transparentnost u poslovanju, te smo jedini servis koji uz realizaciju posla daje račun i garanciju.

MONTAZA SLAVINA – VODOINSTALATER SLAVIJA

Montazu slavine, baterija i česmi na sanitarijama u kuhinji i kupatilu Vodoinstalater SLAVIJA  vrši 24 sata svakoga dana, vikendom i praznicima tokom 365 dana u godini. Profesionalni, licencirani i majstori sa višedecenijskim iskustvom će za Vas uraditi posao u najkraćem roku, po POVOLJNOJ ceni. Kontaktirajte nas i stižemo u vrlo kratkom vremenskom roku do vas!!!

HITNE INTERVENCIJE – VODOINSTALATER SLAVIJA

Vodoinstalater SLAVIJA  za hitne intervencije je tu da potencijalnu štetu svede na minimun i svojom stručnošću, profesionalizmom i brzinom doprinese zaštiti imovine i zdravlja, vas i svih oko vas. Radimo svakim danom, čak i praznicima 00-24h! Stojimo Vam na raspolaganju i otklanjamo sve  vodoinstalaterske probleme, za naše sugrađane i komšije. U bilo koje doba dana i noći smo dostupni i uvek se javljamo na telefon.