Hitne intervencije – vodoinstalater Palilula

Živite na Palilule i imate problem sa curenjem vode, zapušenom sudoperom ili wc šoljom i potreban vam je vodoinstalater? Ujedno želite da to bude jeftino, brzo i iskusno. Vodoinstalater Palilula dostupan je za vas 24 sata dnevno tokom cele godine sa ciljem da vam obezbedi najbržu i najefikasniju uslugu za kvarove koji nastanu u kupatilu ili kuhinji.
Budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona i uverite se u kvalitet koji pružamo i zašto na naše usluge praktično ne postoje reklamacije, jer mi smo tu da rešimo sve vaše probleme

Vodoinstalater Palilula je servis sa tradicijom koji posluje na teritoriji Palilula i šire okoline već više od deset godina. Na vašu adresu stižemo za vrlo kratko vreme nakon poziva, uzimajući u obzir da u našem timu imamo veliki broj vodoinstalatera koju su tu za vas u bilo koje doba dana ili noći.

Zašto angažovati nas?

– dobijate brzu i pouzdanu uslugu
– prilagođavamo se vašim potrebama: Vi postavljate nivo hitnosti i dostupnost
– na sve intervencije naših vodoinstalatera imate garanciju
– za sve usluge dobijate račun
– na vašu adresu stižemo u vrlo kratkom roku od poziva
– uvek možete i da odaberete termin u kojem biste voleli da dodjemo
– naši profesionalci imaju potrebno znanje za efikasno rešavanje bilo kog vašeg vodovodnog problema

Šta sve radimo za vas?

Mašinska odgušenja
Ručna odgušenja
Odgušenja sajlom
Detekcija curenja
Zamenu dotrajalih gumica
Zamenu ventila
Popravku i zamenu dotrajalih cevi u kupatilul
Montažu i zamenu bojlera Vračar
Popravku i zamenu cevi u kuhinji
Zamenu sanitarija

Odgušenje wc šolje Palilula

Zapušila vam se wc šolja? To zna biti nezgodan problem. Odgušenje WC šolje vršimo na celoj teritoriji Palilula, za sva fizička i pravna lica. Ukoliko je i Vama potrebno odgušenje WC šolje, stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno, sedam dana u nedelji i tokom svih praznika. Odgušenje WC šolje se može vršiti mašinski ili sa sajlom. Mašinsko odgušenje se primenjuje u slučajevima da je zagušenje većeg kapaciteta, dok se sajla koristi pri odgušenjima manjeg intenziteta.

Montaža wc šolje Palilula

Nema kupatila bez wc šolje. Bez obzira da li pravite novo ili renovirate staro postavljanje šolje je neizostavan posao. Kada birate model šolje morate voditi računa da ona ima priključak koji je predviđen kada je rađena vodovodna instalacija,odnosno da li je simplon ili baltik wc šolja. U većini kupatila nalazi se simplon wc šolja čiji je priključak u podu. Montaža WC šolje kao i montaža ostalih sanitarija se može zakazati unapred, sve što treba da uradite je da pozovete naš broj telefona, javiti im datum, vreme i adresu kada želite da se uradi montaža WC šolje ili bilo koje druge sanitarije…

Odgušenje kanalizacije Palilula

Ukoliko vam je potrebna usluga odgušenja kanalizacije, Vodoinstalater Palilula vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Jedini smo ovlašćeni vodoinstalaterski servis za pružanje usluga odgušenja kanalizacije na teritoriji Palilula. Zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera koji će za vrlo kratko vreme otkloniti kvar I omogućiti normalno funkcionisanje kanalizacije.

Zahvaljujući činejnici da smo ovlašćeni servis za pružanje usluge odgušenja, samo u našem servisu dobijate garanciju uz račun. Možete nas pozvati na naše brojeve telefona i zakazati intervenciju ili popunite on line formular na našoj kontakt strani.

Otpušavanje sudopere Palilula

Ukoliko vam se vraćaju otpadne vode kroz sudoperu ili vam se zapušila sudopera, na pravom ste mestu – Vodoinstalater Palilula vam u sklopu svih svojih usluga nudi i uslugu otpušavanja sudopere. Ovaj problem Vas može iznenaditi u sred noći ili u vreme praznika, vikenda i slično, ali ne brinite, naš tim vodoinstalatera je tu da sa u bilo koje doba dana ili noći realizuje uslugu otpušavanja sudopere po povoljnim cenama. U našem vodoinstalaterskom servisu dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta.

Otpušavanje kade Palilula

Otpušavanje kade je relativno česta intervencija, koju pružaju naši majstori. Da bi bez ikakvih smetnji mogli u dužem vremenskom periodu da koristite kadu, potrebno je da vodite računa o čistoći slivnika, da ne bi došlo do nepotrebnih poteškoća. Naime, često je potrebno izvršiti otpušavanje kade ukoliko se ne vodi računa o čišćenju slivnika, a prvenstveno o redovnom uklanjanju dlaka sa kose iz njega. Ukoliko živite na Paliluli, a potrebne vam je usluga odgušenja kade, naši majstori su vam na raspolaganju svakog dana od 00 do2 24h i što je najvažnije fajemo garanciju i na usluge odgušenja.

Razlog čestog zapušenja kade su kako dlake, koje neminovno otpadaju sa glave i tela prilikom kupanja ili tuširanja, tako i šamponi koji u sebi sadrže odredjeni procenat masti. Osim za stanovnike Palilule, dostupni smo i za stanovnike prigradskih naselja. Pozovite nas ili popunite formular na kontakt strani i zakažite intervenciju.

Koliko košta otpušavanje kade?

Najčešće je cena za odgušenje kade standardizovana, s tim da je u nju uključen i dolazak majstora na adresu. U većini slučajeva ta usluga se naplaćuje od tri do četiri hiljade dinara, a podrazumeva se da ukoliko vodoinstalater bude pozvan da van radnog vremena izvrši otpušavanje kade, cena će morati da bude viša, jer su tada u pitanju hitne intervencije, koje se i naplaćuju po drugačijem cenovniku od standardnih vodoinstalaterskih usluga.