Montaža wc šolje

Montažu WC šolje kao i montažu ostalih sanitarija radimo po povoljnim cenama, i mogu se zakazati unapred, tako što ćete pozvati naš broj telefona, javiti datum, vreme i adresu kada želite da se uradi montaža WC šolje ili bilo koje druge sanitarije…

Saznajte više

Montaža sanitarija

Kod zamene i ugradnje sanitarija, presudni su iskustvo i preciznost radi kvalitetno obavljenog posla. Profesionalni, licencirani i majstori sa višedecenijskim iskustvom će za Vas uraditi posao u najkraćem roku, po POVOLJNOJ ceni, uz obaveznu garanciju i račun.

Saznajte više

Zamena vodovodnih cevi

Neki od najčešćih razloga za zamenu vodovodnih cevi, što je naša uža specijalnost, mogu biti korizija i naprsnuće cevi koji prouzrokuju curenje vode oko kade i tuševa, odvoda, sudopera, mašina za pranje veša, mašina za pranje posuđa i toaleta…

Saznajte više

Zamena vodovodnih instalacija

Zamena vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i zamena sanitarija u kupatilima ili pojedinačna zamena elemenata vodovodne instalacije zbog curenja, kvarova ili zagušenja, uradiće za vas licencirani majstori sa višedecenijskim iskustvom po POVOLJNOJ ceni.

Saznajte više

Snimanje kanalizacije

Naša terenska ekipa je opremljena savremenom opremom za snimanje i dijagnostiku svih nastalih problema unutar sistema kanalizacione mreže i cevi odvoda u cilju eliminisanja odgušenja cevi, te otkrivanja curenja vode i popravke vodovodne instalacije.

Saznajte više

Zamena ventila

Imate problem sa ventilom vodu? Da li ste uspeli da zatvorite ventil i zaustavite curenje vode? Naši vodinstalateri vrše zamenu svih vrsta ventila. Popravićemo ili zameniti ventil bez zatvaranja vode u šahti ili vertikali, brzo i efikasno po POVOLJNIM cenama.

Saznajte više

Montaža slavina

Montaža slavine, baterija i česmi na sanitarijama u kuhinji i kupatilu vršimo 24 sata svakoga dana vikendom i praznicima tokom 365 dana u godini. Tu smo za bilo koji vid hitnih intervencija, vodoinstalaterskih poslova, otpušavanja kao i za hitne popravke.

Saznajte više

Zamena gumica i sifona

Uloga gumica na sifonima i vodovodnoj instalaciji je od velikog značaja s obzirom da ona treba da spreči izbijanje vode. Kada gumice počnu da se habaju, postoji mogućnost da dođe do curenja vode, što za kranju posledicu može imati poplavu stambene jedinice.

Saznajte više

Zamena plovka

Neispravan plovak može biti jedan od razloga zbog kojih je moguća veća potrošnja, koju uz angažovanje našeg vodoinstalatera možete eliminisati. Zamenu plovka wc šolje radimo na teritoriji Beograda i okoline po veoma povoljnim cenama.

Saznajte više

Popravka i zamena vodokotlića

Ukoliko vam se dogodi situacija u kojoj vam pukne poluga ili taster vodokotlića, ne dihtuje dobro guma na spoju između zvona i ispirne cevi, procuri vodokotlić, morate pristupiti hitnom rešavanju problema. Popravka vodokotlića spada u red naših regularnih usluga.

Saznajte više

Servis i popravka bojlera

Ukoliko vam je bojler u kvaru, savetujemo vam da popravku, odnosno servis bojlera prepustite kvalifikovanim majstorima, koji su veliki prfesionalci u svom poslu. Garantujemo da ćemo u najkraćem roku otkloniti kvar na vašem po povoljnoj ceni.

Saznajte više

Montaža kade

Najčešće se praktikuje da ugradnja kade bude izvršena u novom stambenom prostoru ili prostoru koji se renovira u kojem se vlasnik odluči tuš kabinu da zameni kadom, odnosno da umesto prethodne ugradi novu kadu, za šta je potrebno angažovati profesionalca.

Saznajte više

Zaustavljanje curenja vode

Zaustavljanje curenja vode je jedna od najčešćih intervencija koju obavlja naš vodoinstalaterski sevis, i realizuje se na vodovodnim i kanalizacionim cevima. Curenje vode iz cevi saniramo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji, 24h dnevno.

Saznajte više

Vodoinstalater za pravna lica

Naša firma kompanijama nudi i mogućnost sklapanja ugovora o održavanju kanalizacionih i vodovodnih instalacija, uz povoljne cene i kvalitet uslute, te se i možemo pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa mnogim firmama na teritoriji grada Beograda.

Saznajte više

24 Sata

NA RASPOLAGANJU

CALL NOW: 1-800-123-456