Hitne vodoinstalaterske usluge

Treba Vam da vodoinstalater dođe brzo i sanira problem pre nego se napravi veća šteta. Profesionalni, licencirani i majstori sa višedecenijskim iskustvom su tu da za Vas urade posao u najkraćem roku, po POVOLJNOJ ceni.

Saznajte više

Hitno odgušenje kanalizacije

Mi smo uvek spremni da reagujemo u slučaju da Vam je potrebna HITNA intervencija odgušenja kanalizacije, sudopere ili kade, kao i kada Vam se zapuši odvod od kuhinje, lavaboa, wc šolje, kade ili kanalizacione cevi.

Saznajte više

Hitne intervencije električar Beograd

Naš tim električara nudi uslugu hitne intervencije zamene osigurača i sklopki, utičnica i prekidača, rasvete, popravke šporeta i grejača, popravke bojlera, TA peći, grejalica, montaže lustera i plafonjera, ugradnju aspiratora.

Saznajte više

Brza zamena ventila

Imate problem sa ventilom vodu? Da li ste uspeli da zatvorite ventil i zaustavite curenje vode? Naši vodinstalateri vrše zamenu svih vrsta ventila. Popravićemo ili zameniti ventil brzo i efikasno po POVOLJNIM cenama.

Saznajte više

Hitno čIšćenje cevi

Nakupljanje hemijskih naslaga i masnoća na unutrašnjost vodovodnih i kanalizacionih cevi može dovesti do korozije, što može implicirati i naknadnim zagušenjem, te vam stoga nudimo uslugu HITNE intervencije čišćenja cevi.

Saznajte više

Zaustavljanje curenja vode

Zaustavljanje curenja vode je jedna od najčešćih HITNIH intervencija koju obavlja naš vodoinstalaterski sevis, i realizuje se na vodovodnim i kanalizacionim cevima. Curenje vode iz cevi saniramo na celoj teritoriji Beograda.

Saznajte više

Hitno otpušavanje wc šolje

Do zagušenja WC šolje najčešće dolazi zbog ljudske nepažnje i velikog broja predmeta koji se bacaju i sigurno predstavlja i najneprijatniji problem. Pozovite nas i uverite se u profesionalnost, stručnost i pouzdanost naših majstora.

Saznajte više

Hitna popravka bojlera

U većini slučajeva do problema u radu BOJLERA dolazi usled nagomilanog kamenca, što vremenom dovodi do poteškoća u radu grejača i samim tim i kvara. Naš servis nudi uslugu popravke i servisa bojlera po povoljnim cenama!

Saznajte više

Hitna popravka osigurača

U slučaju da imate neki problem sa strujom i osiguračima, naš tim profesionalnih električara dolazi odmah po pozivu da reši problem. Kontaktirajte nas ukoliko želite brzu, preciznu, povoljnu i sigurnu uslugu.

Saznajte više

Hitno odgušenje sdopere

Sudopere i odvodi sudo mašina su često izvor masnoća i ostataka hrane koja se taloži u cevima kanalizacije. Naš vodoinstalaterski servis nudi uslugu odgušenja sudopere po najpovoljnijim cenama, 24h dnevno.

Saznajte više

24 Sata

NA RASPOLAGANJU

POZOVITE NAS : 065 209 6262