Zamena prekidača u stanu ili poslovnom prostoru obuhvata sledeće opcije:

  • Zamena prekidača za svetlo
  • Zamena prekidača za kupatilo
  • Zamenu prekidača za bojler

Zamenu prekidača obavljamo veoma brzo i povoljno, uz napomenu da sve električarske usluge obavljaju školovane osobe i električari sa licencom, što je još jedan razlog da nas kontaktirate ukoliko želite brzu, preciznu i sigurnu uslugu.

Kontaktirajte nas i dolazimo u kratkom vremenskom roku na vašu adresu. Profesionalni, licenciranii i majstori sa višedecenijskim iskustvom stoje Vam na raspolaganju 24h sedam dana u nedelji. Za realizovanu intervenciju dobijate račun i garanciju.  

Zamena i ugradnja prekidača Beograd

Naš tim električara pored svih popravki aparata bele tehnike, elektro instalacija i montaža električnih uređaja, vrše i zamenu svih vrsta prekidača. U zavisnosti od prekidača, ova zamena ne bi trebalo da traje duže od dvadesetak minuta, kada to obavlja iskusan električar. Ne preporučujemo Vam da sami vršite zamenu jer nekada, koliko god se činilo jednostavno, može doći do komplikacija.

Prekidač se uglavnom menja zbog fizičkog oštećenja, ukoliko dođe do njegovog potpunog prestanka sa radom, zbog dotrajalosti, ali nekada i zbog estetskih razloga, odnosno novog dizajna celog prostora. U slučaju da je prekidač počeo da treperi, ako se radi o prekidaču za bojler, najbolje je da odmah pozovete električara jer nekada može postojati opasnost od strujnog udara.

Kada je reč o prekidačima, postoje jednopolni i serijski prekidači. Kod serijskih prekidača su u pitanju oni prekidači koji se koriste za dva nezavisna svetlosna izvora, kao što su lusteri ili sijalice koji se nalaze u istoj prostoriji, ali se njima upravlja različito uz pomoć jednog prekidača. I

ntervencije zamene prekidača ne traju dugo i naši profesionalni električari ovaj posao mogu završiti za 15-20 minuta. Od naših električara uvek možete zatražiti i proveru celokupnog elektro sistema u Vašem domu, kako biste bili sigurni da sve funkcioniše kako treba.

Zamena prekidača za svetlo

Prekidači za svetlo se u većini slučajeva ne kvare tako često i zaista imaju dug vek trajanja. Ovo je ubedljivo jedna od najjednostavnijih intervencija koju svaki stručan električar može da obavi za petnaestak minuta. Međutim, nekada zbog drugačijeg dizajna prostorije i samog preuređivanja, naši klijenti požele nešto drugačije. Na tržištu postoji dosta različitih vrsta prekidača za svetlo, kako zbog boje, tako i oblika i dimenzija. Ako niste sigurni koji je najbolji izbor, slobodno se možete konsultovati sa našim električarima koji će Vam pomoći da donesete odluku.

Zamena prekidača za kupatilo

Ako govorimo o zameni prekidača, može se reći da su prekidači za kupatilo nekako najpodložniji kvarovima. Danas na tržištu zaista imamo neke nove dizajne prekidača za kupatilo i taj trend se stalno menja. Nekada je postojao jedan najčešći tip prekidača za kupatilo koji se nalazio gotovo u svakom domu. Međutim, sa novim standardima na tržištu, idejama za mnoge nove stavke u kupatilima, menjali su se i prekidači. Možda kod nas još uvek nije toliko zastupljen najnoviji trend tuš kabina sa muzikom, raznim dodacima koji rade upravo na prekidače, ali verujemo da će u budućnosti svako želeti da uredi svoje kupatilo po poslednjoj modi. Do tada, naši električari obavljaju sve vrste zamena prekidača za kupatilo, koji su trenutno aktuelni u domaćinstvima.

Zamena indikatorskog prekidača

Indikatorski prekidač je možda jedan od malo komplikovanijih prekidača, ali opet za stručne električare i ova vrsta zamene je rutinska i brzo se obavlja. Indikatorski prekidači se koriste za tri ili više kontrola na jednoj jedinici. Zamena indikatorskog prekidača se vrši uglavnom zbog određenog kvara koji zahteva postavku kompletno novog prekidača. Najčešće je reč o prekidačima za kupatilo koji se koriste za kontrolu svetla, bojlera, grejalice ili ventilacije.

Koja god usluga da Vam zatreba, naši profesionalni električari su tu da što pre dođu na Vašu adresu i brzo i efikasno obave intervenciju. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika, tako da smo tu za sve Vaše hitne i nepredviđene situacije.