Servis Vodoinstalater BG radi montažu i popravku bojlera sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Pozovite nas odmah i uverite se u brzinu i kvalitet pružene usluge od strane našeg tima vodoinstalatera, koju vam može potvrditi i veliki broj naših dosadašnjih klijenata (fizičkih i pravnih lica). Takođe, naš rad odlikuje i transparentnost u poslovanju, te smo jedini servis koji uz realizaciju posla daje račun i garanciju.

Servis bojlera Beograd

Iako postoji opšte prihvaćeno mišljenje da servis bojlera može učiniti amater, zapravo je istina potpuno drugačija – isključivo profesionalni vodoinstalateri ili električari mogu konkretnu uslugu pravilno da izvrše. Zato se nemojte nimalo dvoumiti da nas kontaktirate kada je potrebno da bude izvršeno servisiranje bojlera, jer ćete tako sve potencijalne probleme u budućnosti preduprediti.

Kako da obezbedite duži životni vek vašeg bojlera:

  • Isključite bojler pre tuširanja bez obzira na to da li je star ili nov
  • Redovno održavajte vaš bojler, naslage kamenca na grejaču i bojleru uopšte mogu dovesti do kvarova i do uvećane potrošnje struje
  • Ako primetite da bojler ispušta bilo kakav zvuk odmah pozovite majstora
  • Redovno menjajte i održavajte dotrajala brinox creva i ventile na vašem bojleru,tako sprečavate veće kvarove i havarije

U većini slučajeva do problema u radu BOJLERA dolazi usled nagomilanog kamenca, što vremenom dovodi do poteškoća u radu grejača, a u pitanju je prilično jednostavna i brza popravka.
Takođe se neretko događa da sigurnosni ventil na bojleru popusti, odnosno da se pokvari termostat, pa je i u tom slučaju potrebno da servis i popravka bojlera bude izvršena od strane stručnjaka. A isto tako postoje situacije kada je neophodno promeniti cevi, što u principu ne predstavlja neku naročito zahtevnu uslugu.

Ako želimo da nam mnogi uređaji u domaćinstvu ili u poslovnom, odnosno prostoru bilo koje namene dugo traju, moramo o njihovom kvalitetu prvo da vodimo posebno računa, a što je naročito značajno prilikom njihove kupovine.

Sledeće što je potrebno da učinimo jeste da poštujemo pravila vezano za njihovo servisiranje, a koje u zavisnosti od uređaja do uređaja, odnosno njegovog kvaliteta, u većini slučajeva treba da bude izvršeno u tačno određenom vremenskom periodu, što je mahom na svakih godinu dana ili dve, a poneke je potrebno servisirati i na svake tri godine, pa čak i pet.

Usluge koje nudimo u sklopu servisa Bojlera:

Dostava bojlera

Ukoliko ste zauzeti poslovnim obavezama ili jednostavno nemate vaše vozilo, mi ćemo vaš bojler preuzeti umesto vas i dostaviti na kućnu adresu. Bez dodatnog naplaćivanja.

Servis bojlera

Sasvim je svejedno koji tip i marka bojlera je u pitanju, jer profesionalni vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo u pružanju konkretne usluge. Na raspolaganju je klijentima kompletan servis bojlera, koji se vrši u skladu sa pravilima garancije.

Montaža bojlera

Naš tim vodoinstalatera već dugi niz godina profesionalno vrši montaže svih vrsta bojlera. Vršimo montaže horizontalnih i vertikalnih bojlera ,kao i montaže protočnih bojlera..

Popravka bojlera

Sa višegodišnjim iskustvom od preko 10 godina, vršimo popravke svih vrsta bojlera, emajliranih, prohromskih ili protocnih. Popravke svih kvarova na bojleru vrsimo svakog dana u nedelji cele godine.

Intervencije na bojleru mogu biti:

– zamena sigurnosnog ventila
– zamena prekidača na bojleru
– zamena termostata na bojleru
– zamena grejača na bojleru
– zamena kazana na bojleru
– zamena sijalice indikatora bojlera i zamena cevi

Ovo su intervencije čije su cene realne i prihvatljive svakome i konačan novčani iznos ćete znati u samom startu, tako da nema nikakvih iznenađenja kao što su skriveni troškovi za koje saznate tek na kraju. Ako se i pojave dodatni radovi, o tome ćete biti obavešteni na vreme, i daćete dozvolu za nastavak započetih radova.

Na kojoj teritoriji grada Beograda vršimo servis bojlera:

U našem portfoliju nalaze se sledeće intervencije i marke bojlera:

Servis beko bojlera
Popravka beko bojlera
Zamena grejača na beko bojleru
Zamena termostata na beko bojleru
Servis termorad bojlera
Popravka termorad bojlera
Zamena grejača na termorad bojleru
Zamena termostata na termorad bojleru
Servis gorenje bojlera
Popravka gorenje bojlera
Zamena grejača na gorenje bojleru
Zamena termostata na gorenje bojleru
Servis I popravka metalac bojlera
Zamena grejača na metalac bojleru
Zamena termostata na metalac bojleru
Servis elit bojlera
Popravka elit bojlera
Zamena grejača na elit bojleru
Zamena termostata na elit bojleru
Servis tesy bojlera
Popravka tesy bojlera
Zamena grejača na tesy bojleru
Zamena termostata na tesy bojleru
Servis bosch bojlera
Popravka bosch bojlera
Zamena grejača na bosch bojleru
Zamena termostata na bosch bojleru
Servis vaillant bojlera
Popravka vaillant bojlera
Zamena grejača na vaillant bojleru
Zamena termostata na vaillant bojleru
Servis ariston bojlera
Popravka ariston bojlera
Zamena grejača na ariston bojleru
Zamena termostata na ariston bojleru
Servis končar bojlera
Popravka končar bojlera
Zamena grejača na končar bojleru
Zamena termostata na končar bojleru