Takozvani protočni bojler se vrlo često nalazi u upotrebi u prostorima, u kojima ne postoji direktna veza između kuhinje i kupatila. U većini slučajeva, servis protočnog bojlera uključuje na prvom mestu proveru instalacija, kao i proveru stanja grejača i termostata.

Za servisiranje protočnih bojlera možete da se obratite našim majstorima, koji će na vašu adresu doći u vrlo kratkom vremenskom roku, ukoliko smatrate da je ovo intervencija koja je hitna.

Naš tim vodoinstalatera i električara  radi servis i popravku protočnog bojlera sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Pozovite nas odmah i uverite se u brzinu i kvalitet pružene usluge, koju vam može potvrditi i veliki broj naših dosadašnjih klijenata (fizičkih i pravnih lica).

Takođe, naš rad odlikuje i transparentnost u poslovanju, te smo jedini servis koji uz realizaciju posla daje račun i garanciju. Za sve informacije o servisu i popravkama bojlera možete kontaktirati našu dežurnu službu.

Servis protočnog bojlera Beograd

Majstori će možda morati da ugrade neki novi deo, tj. da zamene stari, i važno je da znate da ćete tada dobiti garanciju na taj deo, kao i na izvršene usluge. Delovi su uvek od renomiranih svetskih proizvođača, a garantni list važi samo ako je montažu radilo stručno lice, tako da vam ne preporučujemo da sami budete svoj majstor, već da se obratite našim ekipama.

Usluga servisa – popravke protočnog bojlera obuhvata sledeće intervencije:

  • Zamena grejača protočnog bojlera
  • Zamena termostata protočnog bojlera
  • Zamena instalacija protočnog bojlera
  • Montaža protočnog bojlera
  • Demontaža protočnog bojlera
  • Servis protočnih bojlera

Protočni bojleri – iskustvo

Protočni bojleri bez akumulacije su manjih dimenzija, najčešće sa snagom između 10-18Kw. Rade pod pritiskom vodovodne mreže, a na sistem su povezani sa dve cevi direktno u zid. Dele se na niskomontažne i visokomontažne. Bojleri bez akumulacije se ne pune vodom, već greju vodu trenutno, dok prolazi kroz cevi bojlera. Snaga grejača kod protočnih bojlera je desetak puta veća od snage grejača kod bojlera sa akumulacijom, što im omogućuje da zagreju vodu dok prolazi kroz cev.

Servis protočnih bojlera Beograd

Ovaj uređaj je projektovan za upotrebu u domaćinstvu i mogu ga bezbedno koristiti neobučene osobe. Uređaj se takođe može koristiti van domaćinstva, na primer u malim preduzećima, sve dok se koristi na isti način. Ovaj uređaj je pod pritiskom i namenjen je za zagrevanje vode. Uređaj može da snabdeva jedno ili više mesta istakanja. Bilo koja druga upotreba osim one koja je opisana smatra se neodgovarajućom. Poštovanje ovih uputstava i uputstava za dodatnu opremu je deo pravilnog korišćenja uređaja.

Provera instalacija povezanih sa bojlerom

Prvenstveno zbog bezbednosti, a zatim i zbog nesmetanog korišćenja je vrlo važno da bude izvršena provera instalacija povezanih sa bojlerom.
A upravo to i jeste usluga koju po zahtevu klijenata izvršavaju profesionalni vodoinstalateri ili električari u vrlo kratkom vremenskom periodu nakon što ih vlasnik bilo kog prostora, odnosno nadležno lice bude kontaktiralo.

Ako imalo sumnjate u ispravnost bojlera u kuhinji ili u kupatilu, najbolje je da u najkraćem vremenskom roku pošto to budete primetili, kontaktirate odabrani vodoinstalaterski servis. A u tom slučaju će se majstori sigurno informisati o tome koji tip bojlera je u pitanju, kako bi mogli adekvatno da izvrše navedenu uslugu.