Montaža plafonjere je usluga koju obavljamo na teritoriji Beograda – brzo, kvalitetno i profesionalno. Dežurna služba 24h dnevno! Dolazak na adresu i originalni delovi su deo naše ponude za fizička i pravna lica. Pozovite nas da dogovorimo termin.

Ukoliko vam je potreban kvalitetan i iskusan majstor za montažu plafonjera, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona i potrudićemo se da na vašu adresu stignemo u vrlo kratkom vremenskom periodu. Za sve intervencije dobijate račun i garanciju na trajnost i kvalitet.

Montaža plafonjera Beograd

Vrlo je važno da u svom domu imate ispravne električne instalacije, jer se u protivnom mogu dogoditi ozbiljne ozlede, kao i požari.
Problemi koji mogu nastati kada su u pitanju električne instalacije nisu uvek isti i nekima je potrebno više vremena da se ispravi kvar, dok se drugi mogu rešiti vrlo brzo. Prekid strujnog kola, poznatiji kao „kratki spoj“, obično se javlja u obliku pregorelog osigurača. Ponekad je uzrok tome gužva u mreži ako se istovremeno uključi više uređaja. Upravo zbog toga su tu naši iskusni električari koji će detaljno pregledati i zatim popraviti vaše električne instalacije.
Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme. Na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno, svaki dan u nedelji, tokom cele godine, a električne usluge pružamo i za vreme praznika, širom Beograda.

Montaža plafonjere obuhvata sledeće intervencije:

  • Provera ispravnosti instalacije
  • Demontaža stare plafonjere
  • Priprema za montažu nove plafonjere
  • Montaža nove plafonjere
  • Provera ispravnosti nove plafonjere

Naši majstori rade montažu plafonjera na sledećim lokacijama: