24 Sata na RASPOLAGANJU

POZOVITE NAS : 065 209 6262

24 Sata na RASPOLAGANJU

POZOVITE NAS : 065 209 6262

U zavisnosti od toga da li Vam je potreban bojler veće zapremine, pa čak i prostora u kupatilu koji nam nekada ne ostavlja previše izbora, kupovina se zaista može pretvoriti u stresnu situaciju.

Montaža bojlera se odnosi na montažu bojlera svih kapaciteta, montažu protočnog bojlera i montažu kuhinjskog bojlera. Montaža bojlera se može raditi vertikalno i horizontalno, u zavisnosti od prostora i želje klijenta. Montaža bojlera, servis bojlera, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno za sva fizička i pravna lica na teritoriji grada Beograda.

Takođe, naš rad odlikuje i transparentnost u poslovanju, te smo jedini servis koji uz realizaciju posla daje račun i garanciju

Montaža bojlera Beograd

MI vam možemo pružiti kompletnu uslugu koja uključuje kupovinu bojlera umesto vas, i savetovati vas da donesete adekvatan izbor, uzimajući u obzir da je za takvu vrstu kupovine, kojom uzimate aparat bele tehnike predviđen da traje preko deset godina, ipak potrebno doneti pravu odluku.

Vodoinstalater BG vrše montažu bojlera na teritoriji grada Beograda, a naše dežurne službe su uvek dostupne za sve vrste konsultacija i saveta oko kupovine ovog uređaja. Montaža bojlera je intervencija koju obavljamo svakodnevno i sam proces montiranja traje veoma kratko. S obzirom da postoji više vrsta bojlera, oni mogu biti potisni, prelivni ili protočni.

Ako želite bojler sa većom zapreminom, možete odabrati one od 30 do 100 litara, u zavisnosti od Vaših potreba. Bilo da je reč o kuhinjskom ili bojleru za kupatilo, vršimo sve montaže. Takođe postoje niskomontažni i visokomontažni bojleri, sa i bez akumulacije. Ukoliko ste već odabrali bojler koji odgovara Vašem kupatilu, pozovite nas da uradimo njegovu montažu, po veoma povoljnoj ceni.

Kontaktirajte nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Naš servis za hitne intervencije je aktivan u svakom trenutku kada dođe do nepredviđenih problema. Dostupni smo 24h, 365 dana u godini.

Montažu bojlera radimo u sledećim naseljima u Beogradu:

MONTAŽA BOJLERA NOVI BEOGRAD
MONTAŽA BOJLERA VOŽDOVAC
MONTAŽA BOJLERA SAVSKI VENAC
MONTAŽA BOJLERA DORĆOL
MONTAŽA BOJLERA STARI GRAD
MONTAŽA BOJLERA VRAČAR
MONTAŽA BOJLERA PALILULA
MONTAŽA BOJLERA ZEMUN
MONTAŽA BOJLERA MIRIJEVO
MONTAŽA BOJLERA ZVEZDARA
MONTAŽA BOJLERA VIDIKOVAC
MONTAŽA BOJLERA KARABURMA
MONTAŽA BOJLERA BANOVO BRDO
MONTAŽA BOJLERA ŽARKOVO
MONTAŽA BOJLERA RAKOVICA
UGRADNJA PROTOČNOG BOJLERA
MONTAŽA KUHINJSKOG BOJLERA BEOGRAD
MONTAŽA PROTOČNOG BOJLERA BEOGRAD
MONTAŽA PROTOČNOG BOJLERA