Imate problema sa elektro instalacijama u kući i potreban vam je električar?

Naši električari su tu da što pre dođu na Vašu adresu i brzo i efikasno obave intervenciju. Profesionalni, licenciranii i majstori sa višedecenijskim iskustvom stoje Vam na raspolaganju 24h sedam dana u nedelji. Za realizovanu intervenciju dobijate račun i garanciju. 

Kontaktirajte nas i saznajte zašto smo najbolji i zašto su naši klijenti jedina preporuka.

Ono što odlikuje naš rad jeste:

  • Iskusni eletričari u pogledu bezbedonosnih mera u toku rada sa strujom.
  • Električari koji su na raspolaganju od 00-24h za hitne intervencije
  • Bezbednost klijenta i ljudi koji rade ili žive u nekom prostoru, kao i bezbednost samog električara koji obavlja dati posao.
  • Povoljne cene realizacije i racionalan odnos cene i kvaliteta koji nudimo.
  • Reference i preporuke kako fizičkih tako i velikog broja pravnih lica.
  • 10 godina iskustva
  • Unapred definisane cene bez skrivenih troškova

!!!Ako tražite preporuku za električara u Beogradu, komentari naših klijenata najbolje govore o nama i našem profesionalnom radu!!!

Nazovite odmah ukoliko imate problema sa elektro instalacijama i neophodna Vam je hitna intervencije na struji! Sav potreban alat i većina zamenskih delova je raspoloživa odmah.

Servis i popravka bojlera

U većini slučajeva do problema u radu BOJLERA dolazi usled nagomilanog kamenca, što vremenom dovodi do poteškoća u radu grejača i samim tim i kvara. Naš vodoinstalaterski servis nudi uslugu montaže, popravke i servisa bojlera po veoma povoljnim cenama!

Saznajte više

Popravka protočnih bojlera

Za servisiranje protočnih bojlera možete da se obratite našim majstorima, koji će na vašu adresu doći u vrlo kratkom vremenskom roku, i realizovati neku od usluga zamene grejača, zamene termostata, instalacija, montaže, servisa protočnog bojlera.

Saznajte više

Montaža bojlera

Montaža bojlera se odnosi na montažu bojlera svih kapaciteta, montažu protočnog bojlera i montažu kuhinjskog bojlera, vertikalno i horizontalno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Pozovite nas i uverite se u brzinu i kvalitet pružene usluge našeg tima.

Saznajte više

Servis veš mašina

Imate problem sa pokvarenom veš mašinom i potreban vam je servis u Beogradu? Ne brinite, naš tim vodoinstalatera i električara je tu da otkloni svaki problem na vašoj veš mašini. Za sve intervencije dobijate račun i garanciju na trajnost i kvalitet.

Saznajte više

Montaža lustera

Montažu lustera kao i popravka lustera, montaža reflektora, zidnih lampi i bilo koje druge vrste osvetljenja radimo za sva fizička i pravna lica svakog dana. Ukoliko vam je potreban kvalitetan i iskusan majstor za montažu lustera, kontaktirajte nas!

Saznajte više

Montaža plafonjera

Montaža plafonjere je usluga koju obavljamo na teritoriji Beograda – brzo, kvalitetno, precizno i profesionalno. Na stotine intervencija montaža plafonjera i lustera, kao i veliki broj referenci, garantuje da ćemo ovaj posao realizovati vrlo odgovorno.

Saznajte više

Zamena sijaličnog grla

Ukoliko sijalica treperi ili ne radi, a nema znakova da je pregorela ili gubi kontakt, treba Vam zamena sijaličnog grla. Naš servis radi zamenu sijaličnog grla na: zidnim i stojećim lampama, plafonjerama, na ogledalima u kupatilu, lusterima, lampama na kući.

Saznajte više

Zamena utikača

Zamena utičnice se vrši na celoj teritoriji Beograda, 365 dana u godinu, od strane našeg tima licenciranih električara. Naš servis nudi zamenu monofaznih i trofaznih utičnica, u stambenim i poslovnim objektima, i za sve radove dobijate račun i garanciju.

Saznajte više

Zamena prekidača

Zamenu prekidača za svetlo, kupatili ili bojler obavljamo veoma brzo i povoljno, uz napomenu da sve električarske usluge obavljaju školovane osobe i električari sa licencom, što je još jedan razlog da nas kontaktirate ukoliko želite brzu, preciznu i sigurnu uslugu.

Saznajte više

Popravka elektroinstalacija

Naš time profesionalnih i licenciranih električara sa višegodišnjim iskustvom, stoje na raspolaganju za bilo koje doba i realizaciju usluga uvodjenja struje, ugradnje razvodnog ormana, ugradnje automatskih osigurača, zamene osigurača, sklopki i spratnih tabli.

Saznajte više

Ostale elektro usluge

Naš tim električara nudi uslugu profesionalne realizacije zamene osigurača i sklopki, utičnica i prekidača, rasvete, popravke šporeta i grejača, popravke bojlera, TA peći, grejalica, uljanih i mermernih radijatora, ugradnju aspiratora, zamenu filtera, ventilatora…

Saznajte više

24 Sata

NA RASPOLAGANJU

POZOVITE NAS : 065 209 6262