Višespratnice su veoma nezahvalne, posebno za stanare na nižim spratovima ili u prizemlju, jer se tu najčešće dešavaju začepljenja. Razlog može da bude neki nedgovorni stanar koji se nalazi na petom spratu, koji baca ostatke hrane u sudoperu i prosipa masnoće, a da do izlivanje dođe, na primer, na drugom ili prvom spratu, iako su ti stanari uredni.

Tada se obično vlaži zid, plafon, i stvara se problem koji je neophodno odmah rešavati. Zbog toga je korisno da znate da ekipu vodoinstalatera možete da pozovete u bilo koje doba dana ili noći, jer majstori rade 365 dana u godini, 24/7. Na teren izlaze za manje od sat vremena od kako prime vaš poziv. Dolaze u specijalno opremljenim vozilima, i imaju savremenu opremu i moderan alat.

Ono što ih najviše preporučuje, to je višegodišnje iskustvo i znanje i stručnost. Sa svim situacijama znaju da se nose, tj. ako se pojavi neki problem, koji se nije očekivao, oni će to rešiti.

Cene usluga su prihvatljive i realne, a dolazak ekipe se nikad ne naplaćuje. Ipak, jasno je da hitne intervencije koštaju više nego redovne. Odgušenje vertikala se radi mašinskim putem, ili se koriste ručne sajle, što sve zavisi od procene vodoinstalatera na licu mesta.