Kvar bojlera je veoma česta pojava u domaćinstvu. Upravo, najčešći kvar kod bojlera jeste i kvar grejača.  Zameniti grejač na bojleru se čini kao relativno lak posao i deluje da svako to može da obavi, ko ima bar malo znanja iz oblasti vodovodnih i strujnih instalacija. Ipak, da li je to baš tako?

Naravno da nije. Jer, da jeste, onda pravi majstori ne bi ni postojali. Pre svega, moramo da umemo da prepoznamo da li je naš grejač zreo za zamenu, tj. da li je dovoljno star, da li je po njemu nakupljen kamenac i slično. Ove stvari mogu od oka da se vide, a isto tako prepoznajemo i po tome što bojler duže greje vodu nego što je to bio slučaj ranije, pa se tako utroši i više električne energije, zbog čega su ujedno i veći računi za struju, itd.

Zbog toga je vaša dobra odluka da zamenite grejač na bojleru i to na vreme, već kada primetite sporije grejanje vode. Ova zameni nije neka skupa investicija, a može vam značajno uštedeti novac, pošto ćete struju plaćati manje. U tom smislu, slobodno čak možemo da kažemo da zamena grejača otplaćuje samu sebe i da je najgore da pustite da se voda greje po nekoliko sati, sve do trenutka dok grejač sasvim ne crkne i onda ćete zaista morati da ga menjate. A dok se to ne desi, možete baciti mnogo novca ni na šta, tj. kroz račune za struju koji su nepotrebno uvećani.

U slučaju da vam se dogodi kvar na bojleru, pozovite nas i naš dežuran vodoinstalater će doći u najkraćem mogućem roku, bez naplate troškova dolaska.

Pored klasičnih vodoinstalaterskih radova, vršimo i poslove odgušenja kanalizacije, veliki broj električarskih usluga, i ostale usluge koje podrazumevaju hitnu intervenciju.